.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017

Greek English French German Italian Spanish

Κουτσουνοκεφτέδες

 

Υλικά :

 

1 κιλό κουτσουνάδες( παπαρούνες)

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Λίγο αλάτι

Λίγο πιπέρι

Λίγο δυόσμος

Λίγο αλεύρι

 

Εκτέλεση :

 

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Έπειτα ρίχνουμε τις
ψιλοκομμένες παπαρούνες και τις αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πίπέρι και το δυόσμο. Αφου τις κατεβάσουμε
από τη φωτιά, ρίχνουμε λίγο αλεύρι, για να δημιουργηθεί ένα μείγμα
για τους κεφτέδες. Παίρνουμε το μείγμα και φτιάχνουμε μικρές μπάλες
τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση