.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017

Greek English French German Italian Spanish

Λαγός στιφάδο βουλωτός

 

Υλικά :

 

1 μικρός λαγός

2 κιλά μικρά κρεμμύδια

2 ποτήρια του νερού ελαιόλαδο

1 ποτήρι ξύδι

1 ποτήρι νερό

2 κομμάτια κανέλα

2-3 φύλλα δάφνης

4-5 μπαχάρια

3 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση :

 

Κόβουμε το λαγό σε κομμάτια και τον καθαρίζουμε.
Σε ένα τσουκάλι βάζουμε μια στρώση κρεμμύδια
τα κομμάτια του κρέατος και από πάνω τα υπόλοιπα
κρεμμύδια. Προσθέτουμε το λάδι, το ξίδι, το νερό
τα κομμάτια κανέλας, τη δάφνη, τα μπαχάρια, το
σκόρδο και το αλατοπίπερο. Σκεπάζουμε το τσουκάλι
με το καπάκι του και αφήνουμε το \φαγητό να βράσει
περίπου μία ώρα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση