.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017

Greek English French German Italian Spanish

Λιλίγκια

 

Υλικά :

 

1 κιλό γαύρος

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο άνηθο

Λίγο ξύδι

 

Εκτέλεση :

 

Αλατίζουμε το γαύρο και τον αφήνουμε μια
ολόκληρη ημέρα στο ψυγείο. Περνάμε στο
κεφάλι κάθε γαύρου μια χοντρή κλωστή και
λιάζουμε τα ψάρια επί 2 μέρες. Έπειτα ψήνουμε
στα κάρβουνα. Όταν είναι έτοιμα
ρίχνουμε λάδι, άνηθο και ξίδι.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση