.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017

Greek English French German Italian Spanish

Καρυδοκουραμπιέδες

 

Υλικά :

 

200 γρ. βούτυρο

300 γρ. ζάχαρη άχνη

1 φακελάκι μπέικινγκ πάουντερ

1 φλιτζάνι

1 φλιτζάνι του καφέ ούζο

3 βανίλιες

1 αβγό

1 κιλό αλεύρι μαλακό

1 ποτήρι καρύδια καβουρδισμένα

Λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

 

Εκτέλεση :

 

Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Πλάθουμε
διάφορα σχέδια και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε τους καρυδοκουραμπιέδες περίπου 20 λεπτά στους
250 βαθμούς Κελσίου. Όταν ψηθούν, τους πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση