.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017

Greek English French German Italian Spanish

Χοσάφ ( η κομπόστα της Εύβοιας )

 

Υλικά :

 

500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια

500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια

1 κομμάτι κανέλα

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι νερό

 

Εκτέλεση :

 

Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα. Σερβίρεται σε μπολ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση