.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Τρίτη, Οκτώβριος 08, 2024

Παλαμίδα ψητή στο κεραμίδι

 

Υλικά :

 

1 μεγάλη παλαμίδα

Λίγη ρίγανη

Λίγο αλάτι

Λίγο πιπέρι

Λίγο λάδι

Λίγο λεμόνι

1 κεραμίδι κεραμικό

 

Εκτέλεση :

 

Ξεκοκαλίζουμε την παλαμίδα, της βγάζουμε τα εντόσθια
και τη χαράζουμε κατά μήκος με ένα μαχαίρι. Ρίχνουμε
το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Ψήνουμε το ψάρι πάνω
στο κεραμίδι επί 30 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε
το λάδι με το λεμόνι. Όταν ψηθεί η παλαμίδα, ρίχνουμε
από πάνω το λαδολέμονο.

 

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κεραμίδι, μπορείτε να
χρησιμοποήσετε λαδωμένο πυρέξ ή ταψί.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση