ΕΥΒΟΙΑ ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΑ
Υλικά :
1 κιλό γαύρος
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο
Λίγο ξύδι
Εκτέλεση :
Αλατίζουμε το γαύρο και τον αφήνουμε μια ολόκληρη ημέρα στο ψυγείο. Περνάμε στο κεφάλι κάθε γαύρου μια χοντρή κλωστή και λιάζουμε τα ψάρια επί 2 μέρες. Έπειτα ψήνουμε στα κάρβουνα. Όταν είναι έτοιμαρίχνουμε λάδι, άνηθο και ξίδι.