ΕΥΒΟΙΑ ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΑ
Υλικά :
300 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα
1 κιλό ζάχαρη
Λίγο ανθόνερο
Λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση :
Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα . Μέσα σε ένα γουδί ρίχνουμε τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα λιώνουμε. Παίρνουμε το μείγμα και το ραντίζουμε με ανθόνερο. Πλάθουμε μικρά κομμάτια σε σχήμα αχλαδιού και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.