ΕΥΒΟΙΑ ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΑ
Υλικά :
1 φλιτζάνι λάδι
1,5 φλιτζάνι νεσεστές
1 φλιτζάνι πετιμέζι
3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση :
Αναμειγνύουμε το νερό, το πετιμέζι και το νεσεστέ και ανακατεύουμε συνεχώς. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα στην οποία έχουμε κάψει λίγο λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει καλά ο νεσεστές και να μη μυρίζει.